Ομελέτα με βουβαλίσια λουκάνικα
Υλικά:
- 2 βουβαλίσια λουκάνικα καπνιστά με mozzarella ΜΠΟΡΑΣ
- 3 Αυγά Ελευθέρας Βοσκής Εύβοιας
- 1 μικρή πατάτα σε ροδέλες
- 50ml γάλα εβαπορέ
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Βιολογικό Θυμάρι Σάμου
- 1 κ.γ. Παρθένο Ελαιόλαδο Επιδαύρου
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και την τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής Εύβοιας μέχρι το μίγμα να αφρατέψει και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το πιπέρι, το αλάτι και το θυμάρι.
- Σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε λίγο Παρθένο Ελαιόλαδο Επιδαύρου και σοτάρουμε τα βουβαλίσια λουκάνικα ΜΠΟΡΑΣ κομμένα σε ροδέλες μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες και σοτάρουμε λίγο ακόμη.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και βγάζοντας το τηγάνι για λίγο από την φωτιά προσθέτουμε το μίγμα με τα αυγά.
- Ανακατεύουμε ελαφριά και στην συνέχεια ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη σε χαμηλή φωτιά.
- Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο θυμάρι.