Ομελέτα με βουβαλίσια λουκάνικα

Ομελέτα με βουβαλίσια λουκάνικα

Υλικά:

Εκτέλεση: 

  1. Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και την τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.

  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής Εύβοιας μέχρι το μίγμα να αφρατέψει και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το πιπέρι, το αλάτι και το θυμάρι.

  3. Σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε λίγο Παρθένο Ελαιόλαδο Επιδαύρου και σοτάρουμε τα βουβαλίσια λουκάνικα ΜΠΟΡΑΣ κομμένα σε ροδέλες μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

  4. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες και σοτάρουμε λίγο ακόμη.

  5. Χαμηλώνουμε την φωτιά και βγάζοντας το τηγάνι για λίγο από την φωτιά προσθέτουμε το μίγμα με τα αυγά.

  6. Ανακατεύουμε ελαφριά και στην συνέχεια ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη σε χαμηλή φωτιά.

  7. Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο θυμάρι.