Pancakes με λάδι τρούφας και μπέικον

Pancakes με λάδι τρούφας και μπέικον

Υλικά:

Εκτέλεση: 

  1. Χτυπάμε καλά 2 βιολογικά αυγά Εύβοιας με 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε 1 φακελάκι μπέικιν και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο πρόβειο με άρωμα λευκής Τρούφας ΔΙΡΦΥΣ.
  3. Κοσκινίζουμε 2 κούπες αλεύρι Πανταζή (τύπου Φαρίνα-70%).
  4. Προσθέτουμε λίγο γάλα και σιγά σιγά το αλεύρι.
  5. Συνεχίζουμε σταδιακά την προσθήκη του υπόλοιπου γάλακτος (σύνολο 2 κούπες) μέχρι να έχουμε ένα ελαφρώς ρευστό μείγμα.
  6. Ετοιμάζουμε τις γαρνιτούρες της επιλογής μας (εμείς χρησιμοποιήσαμε Μπέικον καπνιστό Καρδίτσας και βιολογικό αυγό-μάτι).
  7. Ψήνουμε τα Pancakes σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα.
  8. Γαρνίρουμε με κρέμα μελιού ΔΙΡΦΥΣ με αρωματισμένη τρούφα.