Pancakes με λάδι τρούφας και μπέικον
Υλικά:
- 2 βιολογικά αυγά Εύβοιας
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο πρόβειο με άρωμα λευκής Τρούφας ΔΙΡΦΥΣ
- 2 κούπες αλεύρι Πανταζή (τύπου Φαρίνα-70%)
- 2 κούπες γάλα Δικό Μας
- Κρέμα μελιού ΔΙΡΦΥΣ με αρωματισμένη τρούφα
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε καλά 2 βιολογικά αυγά Εύβοιας με 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
- Προσθέτουμε 1 φακελάκι μπέικιν και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο πρόβειο με άρωμα λευκής Τρούφας ΔΙΡΦΥΣ.
- Κοσκινίζουμε 2 κούπες αλεύρι Πανταζή (τύπου Φαρίνα-70%).
- Προσθέτουμε λίγο γάλα και σιγά σιγά το αλεύρι.
- Συνεχίζουμε σταδιακά την προσθήκη του υπόλοιπου γάλακτος (σύνολο 2 κούπες) μέχρι να έχουμε ένα ελαφρώς ρευστό μείγμα.
- Ετοιμάζουμε τις γαρνιτούρες της επιλογής μας (εμείς χρησιμοποιήσαμε Μπέικον καπνιστό Καρδίτσας και βιολογικό αυγό-μάτι).
- Ψήνουμε τα Pancakes σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Γαρνίρουμε με κρέμα μελιού ΔΙΡΦΥΣ με αρωματισμένη τρούφα.