Τυρόπιτα με Σπανάκι και Λαχανάκια Βρυξελλών

Τυρόπιτα με Σπανάκι και Λαχανάκια Βρυξελλών

Υλικά:

Εκτέλεση: 

  1. Ξεπαγώνουμε το Βιολογικό Σπανάκι και το Βιολογικό Λαχανάκι Βρυξελλών.
  2. Τρίβουμε το Μανούρι, τη Φέτα και την Ξινομυζήθρα.
  3. Στο ίδιο μπωλ με τα τριμμένα τυριά βάζουμε 2 Αυγά, 2 κ.τ.σ. τριμμένη φρυγανιά, 1 κ.τ.σ. Ελαιόλαδο και 1 πρέζα πιπέρι.
  4. Ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.
  5. Κόβουμε το Βιολογικό Λαχανάκι Βρυξελλών στη μέση.
  6. Βάζουμε 1 κ.τ.γ. Βούτυρο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε το Βιολογικό Λαχανάκι Βρυξελλών ελαφρώς. 
  7. Στρώνουμε λίγο Βούτυρο και λίγη τριμμένη φρυγανιά σε ένα ταψί και βάζουμε το Φύλλο μας, προσθέτοντας λίγο Ελαιόλαδο ανάμεσα στα φύλλα.
  8. Κάνουμε το μίγμα από Τυριά, Σπανάκι και Λαχανάκια μπαλίτσες και το απλώνουμε ομοιόμορφα. 
  9. Ραντίζουμε το πάνω μέρος της πίτας μας με νερό και ελαιόλαδο.
  10. Βάζουμε στον φούρνο στους 180° για 45'.