Τοποθετούμε όλα τα παραπάνω υλικά που αφορούν τα κεφτεδάκια σε ένα μπολ προσθέτοντας όσο αλάτι θέλομε. Τα ζυμώνουμε για ~5 λεπτά ώστε να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα, με στόχο να έχουμε στο τέλος έναν αφράτο κιμά.
Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο, ή ακόμα καλύτερα για όλο το βράδυ.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο.
Τα ψήνουμε στους 200° για 25-30 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι είναι έτοιμα. Δεν χρειάζεται να τα γυρίσουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Σερβίρουμε με την αγαπημένη της γαρνιτούρα και τα διακοσμούμε με ψιλοκομμένο δυόσμο ή και φρέσκο κρεμμυδάκι.