Η παράδοση συναντά το ηλεκτρονικό εμπόριο!

Η παράδοση συναντά το ηλεκτρονικό εμπόριο!

Από το 1920 κοντά σας με τα καλύτερα, πιο προσεγμένα προϊόντα. Διαλέγουμε πάντα από επιλεγμένους προμηθευτές προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Αυτά τα προϊόντα τώρα ακόμη πιο κοντά σας, με ένα νέο τρόπο που επιλέξαμε για να σας εξυπηρετήσουμε. Εκτός λοιπόν από τα καταστήματα μας, σας καλωσορίζουμε στο νέο μας e-κατάστημα που είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι. Όπως ακριβώς μας γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Στο e-shop θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος από τα προϊόντα που υπάρχουν και στα καταστήματα μας. Με μοναδικές προσφορές, ειδικές τιμές και άμεση παράδοση στο χώρο σας. Για καλωσόρισμα και την πρώτη σας παραγγελία σας κάνουμε δώρο 10€ με τον κωδικό “welcome”.

 

Σύντομα θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερα εργαλεία, προσφορές και νέες υπηρεσίες για όλους εσάς που θα επιλέγετε τα προϊόντα μας από αυτό το νέο μας κατάστημα. Στο νέο μας website θα έχουμε όμως και αρκετό περιεχόμενο. Εδώ, στο blog μας, θα φιλοξενήσουμε αγαπημένες συνταγές, πολλές συμβουλές, θα παρουσιάσουμε τους συνεργάτες & προμηθευτές μας και θα σας ενημερώνουμε πάντα πρώτους για ότι καινούργιο έρχεται.

Μείνετε κοντά μας και επωφεληθείτε από όλη την γκάμα των προϊόντων μας που έχουμε επιλέξει πολύ προσεκτικά για εσάς.

Υγιεινά και παραδοσιακά, μόνο στον Τσακανίκα!